Despre Noi

SC Wellness Solutions Inc SRL, cu sediul social in str. Occidentului nr.3, Sector 1, Bucuresti este distribuitorul oficial al marcii SKLZ in Romania incepand cu anul 2013. Suprafata totala a showroom-ului este de 200 de metri patrati si adaposteste peste 150 de produse moderne, echipamente si accesorii de calitate.

Showroomul Kettler-SKLZ din strada Occidentului nr. 3, Bucuresti, care se adreseaza atat clientilor retail cat si en-gros, este primul showroom KETTLER-SKLZ din Europa care dispune de un concept de design inovator, menit sa evidentieze produsele de top din portofoliul sau.

SKLZ este o companie Americana producatoare de echipament sportiv cu sediul in San Diego, California. Echpamentul de antrenament de ultima generatie conceput si produs de SKLZ este noul standard in materie de antrenament functional si cu rezistenta in Statele Unite si a intrat pe piata europeana in 2010 cu o gama larga de echipamente si accesorii de antrenament pentru toate sporturile care conteaza: fotbal, baschet, tenis, volei, golf, etc. Marca SKLZ se concentreaza pe transformarea conceptelor inovatoare in biomecanica si recuperare in echipament sportiv eficient ce ajuta sportivii sa-si atinga potentialul maxim. Parte grupului Pro Performance Sports, SKLZ livreaza echipament de antrenament robust si de inalta performanta ce poate fi gasit pe rafturile tuturor marilor retaileri de echipament sportiv din lume.