Menu
Your Cart

Centuri de reactie SKLZ

Centuri de reactie SKLZ
Centuri de reactie SKLZ
Lipsa stoc
Centuri de reactie SKLZ
Centuri de reactie SKLZ
Centuri de reactie SKLZ
    Disponibilitate: Lipsa stoc
  • Cod produs: NSK000023
  • Manual: Descarca

de la 15 RON/lună

Avans pe gustul tău
PRP: 269,00 RON 169,00 RON
Preţul în puncte de recompensă: 1


SKLZ este o companie Americana producatoare de echipament sportiv cu sediul in San Diego, California. Echipamentul de antrenament de ultima generatie conceput si produs de SKLZ este noul standard in materie de antrenament functional si cu rezistenta in Statele Unite si a intrat pe piata europeana in 2010 cu o gama larga de echipamente si accesorii de antrenament pentru toate sporturile care conteaza: fotbal, baschet, tenis, volei, golf, etc.

Marca SKLZ se concentreaza pe transformarea conceptelor inovatoare in biomecanica si recuperare in echipament sportiv eficient ce ajuta sportivii sa-si atinga potentialul maxim. Parte a grupului Pro Performance Sports, SKLZ livreaza echipament de antrenament robust si de inalta performanta ce poate fi gasit pe rafturile tuturor marilor retaileri de echipament sportiv din lume.

Acest echipament de antrenament in tandem cu benzi Velcro pune doi sportivi in competitie intr-o varietate de antrenamente de tip oglinda ce le testeaza viteza, agilitatea si viteza de reactie. Antrenamentele cu Centurile de Reactie se concentreaza pe abilitatea sportivilor de a rupe ritmul si de a reactiona rapid pe teren. Un echipament exceptional atat pentru antrenamentele de atac cat si pentru cele de aparare.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.