Menu
Your Cart

Coarda de sarit SKLZ

Coarda de sarit SKLZ
Coarda de sarit SKLZ
    Disponibilitate: Lipsa stoc
  • Cod produs: JROP-001
  • Manual: Descarca

de la 6 RON/lună

Avans pe gustul tău
PRP: 89,00 RON 69,00 RON
Preţul în puncte de recompensă: 1


SKLZ este o companie Americana producatoare de echipament sportiv cu sediul in San Diego, California. Echipamentul de antrenament de ultima generatie conceput si produs de SKLZ este noul standard in materie de antrenament functional si cu rezistenta in Statele Unite si a intrat pe piata europeana in 2010 cu o gama larga de echipamente si accesorii de antrenament pentru toate sporturile care conteaza: fotbal, baschet, tenis, volei, golf, etc.

Marca SKLZ se concentreaza pe transformarea conceptelor inovatoare in biomecanica si recuperare in echipament sportiv eficient ce ajuta sportivii sa-si atinga potentialul maxim. Parte a grupului Pro Performance Sports, SKLZ livreaza echipament de antrenament robust si de inalta performanta ce poate fi gasit pe rafturile tuturor marilor retaileri de echipament sportiv din lume.

Antreneaza viteza, rapiditatea si rezistenta cu aceasta coarda de sarit rezistenta. Cu manere captusite, o pivotare montata in centru, coarda de sarituri reprezinta o abordare simpla pentru a obtine mai multe rezultate in urma antrenamentului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.