Menu
Your Cart

Maner SKLZ cu priza tripla

Maner SKLZ cu priza tripla
Maner SKLZ cu priza tripla
Maner SKLZ cu priza tripla
New
Maner SKLZ cu priza tripla
Maner SKLZ cu priza tripla
Maner SKLZ cu priza tripla
Maner SKLZ cu priza tripla
    Disponibilitate: Lipsa stoc
  • Cod produs: PRO-TQCH01-06
  • Manual: Descarca

de la 6 RON/lună

Avans pe gustul tău
PRP: 119,00 RON 69,00 RON
Preţul în puncte de recompensă: 1


SKLZ este o companie Americana producatoare de echipament sportiv cu sediul in San Diego, California. Echipamentul de antrenament de ultima generatie conceput si produs de SKLZ este noul standard in materie de antrenament functional si cu rezistenta in Statele Unite si a intrat pe piata europeana in 2010 cu o gama larga de echipamente si accesorii de antrenament pentru toate sporturile care conteaza: fotbal, baschet, tenis, volei, golf, etc.

Marca SKLZ se concentreaza pe transformarea conceptelor inovatoare in biomecanica si recuperare in echipament sportiv eficient ce ajuta sportivii sa-si atinga potentialul maxim. Parte a grupului Pro Performance Sports, SKLZ livreaza echipament de antrenament robust si de inalta performanta ce poate fi gasit pe rafturile tuturor marilor retaileri de echipament sportiv din lume.

Cu 3 manere diferite din care sa-ti alegi, iti poti dezvolta forta si anduranta folosind unul, doua sau trei cabluri care opun pana la 136 kg forta. Fiecare maner e dotat cu cilindri rotativi pentru o priza ferma si cofortabila. Iti poti lucra exercitiile oriunde si oricand, cu noul sistem de cabluri cu alunecare si blocare.

SPECIFICATII:

  • Pachetul contine doua manere din plastic solid si rigid
  • Se pot monta maxim 3 cabluri cu rezistenta intre 5 si 135 kg forta

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.