Menu
Your Cart

Parasuta de viteza SKLZ

Parasuta de viteza SKLZ
New
Parasuta de viteza SKLZ
    Disponibilitate: Lipsa stoc
  • Cod produs: SAQ-SC01-02
  • Manual: Descarca

de la 22 RON/lună

Avans pe gustul tău
PRP: 319,00 RON 259,00 RON
Preţul în puncte de recompensă: 1


SKLZ este o companie Americana producatoare de echipament sportiv cu sediul in San Diego, California. Echipamentul de antrenament de ultima generatie conceput si produs de SKLZ este noul standard in materie de antrenament functional si cu rezistenta in Statele Unite si a intrat pe piata europeana in 2010 cu o gama larga de echipamente si accesorii de antrenament pentru toate sporturile care conteaza: fotbal, baschet, tenis, volei, golf, etc.

Marca SKLZ se concentreaza pe transformarea conceptelor inovatoare in biomecanica si recuperare in echipament sportiv eficient ce ajuta sportivii sa-si atinga potentialul maxim. Parte a grupului Pro Performance Sports, SKLZ livreaza echipament de antrenament robust si de inalta performanta ce poate fi gasit pe rafturile tuturor marilor retaileri de echipament sportiv din lume.

Parasuta de Viteza iti permite sa-ti maximizezi acceleratia si viteza de varf opunand rezistenta progresiva in antrenamentele de viteza. Parasuta este dotata cu un dispozitiv de eliberare instantanee pentru sprinturile de finish. Rezistenta opusa de Parasuta de Viteza permite sportivului sa-si mareasca fuleul si frecventa pasilor in alergare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.