Menu
Your Cart

Tabla Antrenor-Fotbal SKLZ

Tabla Antrenor-Fotbal SKLZ
Tabla Antrenor-Fotbal SKLZ
Tabla Antrenor-Fotbal SKLZ
Tabla Antrenor-Fotbal SKLZ
Tabla Antrenor-Fotbal SKLZ
    Disponibilitate: Lipsa stoc
  • Cod produs: MAG-SOC-001

de la 11 RON/lună

Avans pe gustul tău
PRP: 151,00 RON 129,00 RON
Preţul în puncte de recompensă: 1


SKLZ este o companie Americana producatoare de echipament sportiv cu sediul in San Diego, California. Echipamentul de antrenament de ultima generatie conceput si produs de SKLZ este noul standard in materie de antrenament functional si cu rezistenta in Statele Unite si a intrat pe piata europeana in 2010 cu o gama larga de echipamente si accesorii de antrenament pentru toate sporturile care conteaza: fotbal, baschet, tenis, volei, golf, etc.

Marca SKLZ se concentreaza pe transformarea conceptelor inovatoare in biomecanica si recuperare in echipament sportiv eficient ce ajuta sportivii sa-si atinga potentialul maxim. Parte a grupului Pro Performance Sports, SKLZ livreaza echipament de antrenament robust si de inalta performanta ce poate fi gasit pe rafturile tuturor marilor retaileri de echipament sportiv din lume.

Acest produs este proiectat de antrenori de fotbal, pentru antrenori de fotbal, pentru a comunica si mentine evidenta in mod clar a formatiunilor, tacticilor de joc. Conceput pentru a tine un joc intreg, formatul magnetic, usor de stergere a tablei va permite sa comunicati in mod clar linii, formate si tactici. Tabla dispune de un spatiu clar pentru a evidentia atat responsabilitatile ofensive, cat si cele defensive.

SPECIFICATII:

  • Tabla cu format magnetic
  • Tabla dispune de un spatiu clar pentru a evidentia atat responsabilitatile ofensive si defensive

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.